Διαδικτυακή εκστρατεία για τις γερμανικές αποζημιώσεις

greece.org/blogs/wwii/

Επιχείρηση συγκέντρωσης υπογραφών για την εκπλήρωση των γερμανικών υποχρεώσεων, το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις ξεκίνησε εθελοντική Οργάνωση μέσω ίντερνετ. Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου.

Διαβάστε αναλυτικά για την προσπάθεια στο NEWS 247

 


Πριν από όλα όμως πρέπει να ενημερωθούμε την αιτία για την οποία πρέπει να μποϊκοτάρουμε τα Γερμανικά προϊόντα

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν το Γερμανικό περιοδικό Focus είχε εξώφυλλο με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει γνωστή άσεμνη χειρονομία συνοδευόμενη με τον τίτλο "Απατεώνες στην Ευρω-Οικογένεια"

Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα για να βρεθούμε στην σκιερή πλευρά της όλης ιστορίας και να ανακαλύψουμε τι κρύβεται εκεί.


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι το περιοδικό αυτό σε ποιον ανήκει. Η απάντηση είναι στον Hubert Burda ο οποίος έχει ιδιοκτησία τον εκδοτικό όμιλο Hubert Burda Media. Ο όμιλος αυτός ελέγχει εκδόσεις 250 εντύπων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Από το λινκ του WikiPedia μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την σχέση του με τους Σιωνιστές (αν δεν είναι και ο ίδιος Σιωνιστής) κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ. Κάντε έναν συνδυασμό των σχέσεων του Burda με τους Σιωνιστές, τις δυο Ιδιωτικές Τράπεζες που εδρεύουν στην Γερμανία (Deutsche Bank & BundesBank με προέδρους τους Josef Ackermann και Axel Weber), τον συνοδευτικό ρόλο του Otmar Issing, της Goldman Sachs και την σχέση όλων αυτών με τα CDS.

Από εκείνη την ημέρα που το Focus έβγαλε το περιοδικό με την Αφροδίτη ξεκίνησε ένα κύμα προπαγάνδας με πηγή την Γερμανία για το ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες, τεμπέληδες, ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να τα τρώνε οι Έλληνες και άλλα ανάλογα...

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή μήπως τελικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο;

Ας δούμε λοιπόν τα βίντεο που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που τα Γερμανικά ΜΜΕ προπαγανδίζουν και φανερώνουν ποιος τελικά κερδίζει από την όλη υπόθεση:

 

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪