Πολιτική Ενημέρωση

Ιστορικό αρχείο. ΦΕΚ και ντοκουμέντα φανερώνουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων

Ρότσιλντ ΕΤΕ και 1821

Το μεγάλο παιχνίδι. Το νεοσύστατο κράτος στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ Ελληνικό κράτος

21η Απριλίου και Αριστερά

Έργα και Ημέρες. Δεδομένα που ανατρέπουν την ψευδή εικόνα που μας πέρασαν οι “δημοκράτες A.E.”

Ορθοδοξία κατά Ελληνισμού

Ο ρόλος της εκκλησίας. Μας έπεισαν ότι το ξένο είναι δικό μας και καλό και το δικό μας ότι είναι ξένο και κακό

Τα ΌΧΙ των ηγετών και η δημιουργική παράνοια

on .

.Στην εποχή της παράνοιας το μαύρο το λένε άσπρο και το άσπρο μαύρο

για να δούμε μερικά πράγματα περί των ΌΧΙ των ηγετών

Πολλά ΌΧΙ έχουν ειπωθεί στο παρελθόν από Έλληνες ηγέτες με τα οποία θα ασχοληθούμε τμηματικά σε επόμενα άρθρα. Σήμερα θα εξετάσουμε και θα συγκρίνουμε το ΌΧΙ του Μεταξά με το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος του Τσίπρα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ο Ιταλός Πρέσβης Εμμανουέλε Γκράτσι μετέβη στο σπίτι του Μεταξά στην Κηφισιά κρατώντας ένα τελεσίγραφο. Το τελεσίγραφο αυτό απαιτούσε να επιτραπεί η διέλευση στο Φασιστικό στράτευμα το οποίο θα καταλάμβανε διάφορες επίκαιρες θέσεις επί Ελληνικού εδάφους. Ο Μεταξάς είπε το γνωστό "Alors, c'est la guerre!" (δηλαδή, έχουμε Πόλεμο), εν ολίγοις είπε ΌΧΙ στον Φασισμό κατ επέκταση και στον Ναζισμό άρα δεν είναι δυνατόν να ήταν ούτε Φασίστας ούτε Ναζιστής λέει η λογική.

Σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο κατά την ηγεμονία της αριστεράς, σε ΜΜΕ, σχολεία κτλ να γιορτάζουν το ΌΧΙ που είπε ο Μεταξάς χωρίς τον Μεταξά! Οι περισσότεροι δεν το συνειδητοποιούν, όσοι το συνειδητοποιήσουν και αναρωτηθούν θα λάβουν την παρανοϊκή αριστερή απάντηση ότι το ΌΧΙ το είπε ο λαός... και η ερώτηση είναι η εξής: ο Εμμανουέλε Γκράτσι το βράδυ εκείνο πέρασε και χτύπησε την πόρτα 8 εκατομμυρίων Ελλήνων ρωτώντας τους αν του επιτρέπουν να περάσει και του είπαν όλοι όχι; Αυτά τα παρανοϊκά αποτελούν προπαγανδιστικό μοτίβο των αριστερών. Ποιος δεν έχει ακούσει την ίδια παράνοια για την επανάσταση του 1821, ότι δηλαδή η επανάσταση ήταν ταξική, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι ηγέτες της επαναστάσεως ήταν ζάμπλουτοι, οι οποίοι σπατάλησαν ολόκληρη την περιουσία τους για την Επανάσταση του Γένους;

Ο Δικτάτορας Μεταξάς λοιπόν είπε το ΌΧΙ στον Φασισμό, οπότε εδώ οι Αριστεροί έχουν λογιστικό πρόβλημα... ούτε τον Μεταξά μπορούν να υποστηρίξουν διότι αυτό θα σήμαινε ότι υποστηρίζουν έναν Εθνικιστή Δικτάτορα, ούτε όμως και το αντίθετο διότι αυτό θα σήμαινε ότι ήταν μαζί με τον Φασισμό, οπότε βρήκαν την παρανοϊκή (όπως πάντα) λύση να δημιουργήσουν ενδιάμεσο διάδρομο εκεί που δεν υπάρχει στηριζόμενοι στην άγνοια και στην έλλειψη λογικής του πλήθους, έτσι πρόβαλλαν ότι το ΌΧΙ δεν το είπε ο Μεταξάς αλλά ο λαός. Με αυτόν τον τρόπο ούτε τον Εθνικιστή Δικτάτορα υποστηρίξαν, ούτε τον Φασισμό. Οι πονηρές αυτές προσεγγίσεις είναι τεχνικές τις οποίες σπούδασαν σε ειδικές σχολές και είναι βασισμένες στην σοφιστική, πείθουν το πλήθος αλλά αυτά δεν πιάνουν σε Πλατωνιστές... γι αυτό αν θέλει να δει καλό ο λαός θα πρέπει να αναλάβουν την εξουσία οι Φύλακες [Πλατωνική Πολιτεία].

Στην πραγματικότητα δε, οι αριστεροί όντως ήταν με την πλευρά του Φασισμού και Ναζισμού καθόσον ο Στάλιν είχε συνάψει το γνωστό σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop το 1939 (κλικ ΕΔΩ), κάτι που φαίνεται και στα γράμματα Ζαχαριάδη στα οποία ο ίδιος ο Ζαχαριάδης προτρέπει τον "λαό" να κάνει αυτό που ο Στάλιν είχε συμφωνήσει (κλικ ΕΔΩ). Τι συμβαίνει εν ολίγοις; οι σύμμαχοι των Φασιστών - Ναζιστών προσπαθούν να καπελώσουν το ΌΧΙ του Μεταξά παρουσιάζοντας το ως κάτι δικό τους δια της ταυτίσεως της αριστεράς με την λέξη "λαός", ενώ ταυτόχρονα μιλώντας συνεχώς κατά του Φασισμού και Ναζισμού προσπαθούν να αποκρύψουν ότι ήταν σύμμαχοι τους.

 

Ερχόμαστε τώρα να δούμε τι υπερισχύει τελικά, η απόφαση του εκάστοτε ηγέτη ή η απόφαση του λαού;

Στην πρώτη περίπτωση ο Μεταξάς είπε ΌΧΙ, ο λαός ακολούθησε το ΌΧΙ και έγινε πόλεμος

Στην δεύτερη περίπτωση του δημοψηφίσματος, ο λαός είπε ΌΧΙ με ποσοστό 62%, ο Τσίπρας είπε ΝΑΙ, ο λαός ακολούθησε το ΝΑΙ

 

τι αποδεικνύεται περίτρανα;

1. ότι ο ηγέτης είναι αυτός που λαμβάνει την απόφαση, ο λαός απλώς ακολουθεί

2. ο λαός ακολουθεί έστω και αν έχει υποστηρίξει το αντίθετο

3. στην πραγματικότητα ο λαός δεν έχει καμία δύναμη, διότι το ΌΧΙ ο Τσίπρας το έκανε ΝΑΙ χωρίς ο λαός να μπορεί να κάνει κάτι

4. η αντιστροφή της θελήσεως του λαού είναι ή δεν είναι είδος Πραξικοπήματος;

5. κι ενώ ο λαός είπε ΌΧΙ, ξαναψήφισε για Πρωθυπουργό αυτόν που αψήφισε τη θέληση του

6. το παιχνίδι της εξουσίας παίζεται πάντα από λίγους, ποτέ από τον λαό (Gustave Le Bon - ψυχολογία των μαζών)

 

 

 

 

 

 

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪