Πολιτική Ενημέρωση

Ιστορικό αρχείο. ΦΕΚ και ντοκουμέντα φανερώνουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων

Ρότσιλντ ΕΤΕ και 1821

Το μεγάλο παιχνίδι. Το νεοσύστατο κράτος στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ Ελληνικό κράτος

21η Απριλίου και Αριστερά

Έργα και Ημέρες. Δεδομένα που ανατρέπουν την ψευδή εικόνα που μας πέρασαν οι “δημοκράτες A.E.”

Ορθοδοξία κατά Ελληνισμού

Ο ρόλος της εκκλησίας. Μας έπεισαν ότι το ξένο είναι δικό μας και καλό και το δικό μας ότι είναι ξένο και κακό

5 αστικοί παραμύθοι

on .

Στα πλαίσια της Υποσυνείδητης Διακυβερνήσεως δημιουργούνται μέσω ΜΜΕ παραμύθοι με τους οποίους πορεύεται ο λαός.

παραμύθοι:

Παραμύθος πρώτος: 514 - 510 π.Χ. - Οι Τυραννοκτόνοι Αρμόδιος και Αριστογείτων ανέτρεψαν την Τυραννία των Πεισιστρατίδων και εξ αιτίας τους αποκαταστάθηκε η δημοκρατία, δι αυτό τιμήθηκαν δεόντως.

Στην Αρχαία Αθήνα δωρεάν σίτιση από το Πρυτανείο δινόταν σε Ολυμπιονίκες και σε εξαιρετικές περιπτώσεις Πολιτών που προσέφεραν ιδιαίτερες υπηρεσίες στην Πόλη. Κατά την ηθική πτώση της Δημοκρατίας, όταν δηλαδή επικράτησαν οι δημαγωγοί, δόθηκε δωρεάν σίτιση σε συγγενείς του Αρμοδίου και Αριστογείτονος με την δικαιολογία ότι χάριν αυτών έπεσε η Τυραννία και αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία και έτσι έμειναν στην ιστορία ως Τυραννοκτόνοι. Εικόνα για το τι σήμανε δωρεάν σίτιση από το Πρυτανείο μπορούμε να λάβουμε από την περίπτωση που ο Σωκράτης στην απολογία του ζητά ως ποινή την δωρεάν σίτιση πράγμα που εξόργισε τους Ηλιαστές και έγινε η αιτία να καταδικαστεί εις θάνατον.

Η πραγματικότητα είναι:

1. Οι Τυραννοκτόνοι δεν ήταν Τυραννοκτόνοι διότι ουδέποτε σκότωσαν Τύραννο. Τύραννος ήταν ο Ιππίας ενώ ο αδελφός του ο Ίππαρχος, ο οποίος εφονεύθη πισώπλατα, ήταν απλώς επίκουρος.

2. Οι Τυραννοκτόνοι ουδέποτε ανέτρεψαν την Τυραννία. Οι Αρμόδιος και Αριστογείτων φόνευσαν τον Ίππαρχο το 514 π.Χ. ενώ την Τυραννία έριξε το 510 π.Χ. (δηλαδή 4 έτη μετά την δολοφονία) ο Σπαρτιάτης Βασιλιάς Κλεομένης (μεγαλύτερος αδελφός του Λεωνίδα), διότι ο Ιππίας μετά την δολοφονία του αδελφού του άλλαξε στάση και από μια καλή και γεμάτη κατανόηση διακυβέρνηση πέρασε στο εντελώς αντίθετο σε τέτοιο βαθμό που οι Δελφοί έστειλαν τον Κλεομένη να διευθετήσει το θέμα.

 

Παραμύθος δεύτερος: 1967 - Η απόσυρση Μεραρχίας από την Κύπρο ήταν απόφαση του Παπαδόπουλου

Πάλι το "δημοκρατικό" καθεστώς (δηλαδή μια μικρή ομάδα που απλώς παρασέρνει το πλήθος) προσπάθησε να προστατέψει το ιδιοτελές συμφέρον του. Κατέχοντας την νεοΟλοκληρωτικού τύπου εξουσία προπαγανδίζει ότι ο Παπαδόπουλος απέσυρε την Μεραρχία από την Κύπρο το 1967 κάτι που δεν ισχύει. Για να δούμε τα ιστορικά δεδομένα:

 

Από την συνέντευξη του Βασιλιά στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ 11.02.2006

 

Παραμύθος τρίτος: προδοσία στην Κύπρο το 1974 έγινε από τον Παπαδόπουλο και την 21η Απριλίου

Όταν οι "δημοκράτες" κάνουν λόγο για την τραγωδία στην Κύπρο το 1974 δείχνουν εικόνες στο background του Παπαδόπουλου και του Παττακού. Με αυτόν τον τρόπο χωρίς να πουν κάτι δημιουργούν υποσυνείδητα την ψευδαίσθηση στον ακροατή ότι υπεύθυνοι για την τραγωδία στην Κύπρο ήταν ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός και εν γένει η 21η Απριλίου... μόνο που ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός φυλακίστηκαν την 25η Νοεμβρίου του 1973 από το κίνημα Ιωαννίδη (δηλαδή 8 μήνες νωρίτερα) ως εχθροί του Ιωαννιδικού Καθεστώτος... Δεν υπήρχε κανένας Παπαδόπουλος, κανένας Παττακός και καμία 21η Απριλίου στα γεγονότα της Κύπρου...

 

Παραμύθος τέταρτος: Η χούντα του Ιωαννίδη ευθύνεται για τα χαμένα εδάφη στην Κύπρο

Το κίνημα Ιωαννίδη το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου φυλάκισε τον Παπαδόπουλο ο οποίος είχε εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον Παττακό, τον Μακαρέζο και άλλους πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου. Έβαλε σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους της CIA και Μοσσάντ όπως είχε υποσχεθεί σε Κίσσινγκερ και Νταγιάν, με αποτέλεσμα αυτοί να ελέγχουν νευραλγικές θέσεις. 'Οπως ήταν επόμενο όταν "ήρθαν" τα γεγονότα στην Κύπρο οι εν λόγω κύριοι απλώς δημιούργησαν ασάφεια στις κινήσεις, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουν κίνηση οι Τούρκοι. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι την 20η Ιουλίου 1974 με τον Αττίλα 1 κατέλαβαν το 3% των εδαφών της Κύπρου. Το καθεστώς της 25ης Νοεμβρίου 1973 (Ιωαννιδικό Καθεστώς) συνεδρίασε την 23η Ιουλίου του 1974 και αποφάσισε να παραδώσει την εξουσία στους Πολιτικούς. Την 24η Ιουλίου την εξουσία ανέλαβε ο "εθνάρχης" και "δημοκράτης" Καραμανλής. Το θέμα είναι ότι η Κύπρος μέχρι την πτώση του Ιωαννιδικού Καθεστώτος είχε χάσει το 3% και όχι το 37% το οποίο παραμένει ως σήμερα... Περνάνε στα ψιλά ότι επί πρωθυπουργίας Καραμανλή χάθηκε και το υπόλοιπο 34% καθόσον ο Αττίλας 2 έλαβε χώρα την 14η Αυγούστου 1974. Τώρα γιατί είναι κακός ο Ιωαννίδης με το 3% και δεν είναι ο Καραμανλής με το 34% είναι ένα αίνιγμα, όπως και το γιατί ο ΟΗΕ όχι μόνο δεν επενέβη να σταματήσει τους Τούρκους αλλά αντιθέτως άνοιξε τον δρόμο στο έγκλημα:

 

Παραμύθος πέμπτος: Το Πολυτεχνείο έριξε την Χούντα

Κάθε χρόνο το σύστημα εορτάζει την 17η Νοεμβρίου ως την ημερομηνία ορόσημο για την πτώση της Χούντας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας... όλοι γιορτάζουν κάτι το οποίο μόνο στην φαντασία τους εσυνέβη διότι στην πραγματικότητα μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου την εξουσία έλαβε ο Ιωαννίδης με το κίνημα της 25ης Νοεμβρίου 1973 και έκατσε μέχρι τις 24 Ιουλίου του 1974, δηλαδή 8 μήνες μετά το Πολυτεχνείο. Εξυπακούεται ότι ο Ιωαννίδης έπεσε για εντελώς άσχετους λόγους...

Η πραγματικότητα όμως είναι πραγματικότητα και αδιαφορεί πλήρως για τις λανθασμένες πεποιθήσεις με τις οποίες κινείται το πλήθος, γι αυτό ας δούμε και αυτό:

Η 21η Απριλίου έκλεισε τον κύκλο της την 8η Οκτωβρίου του 1973. Πως αποδεικνύεται ότι έκλεισε; με την λήξη των Στρατιωτικών Νόμων στις δύο τελευταίες πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την γενική αμνηστία και το κλείσιμο των εναπομεινάντων στρατοπέδων στα ξερονήσια και την μεταβατική κυβέρνηση με προσωρινό πρωθυπουργό τον Σπυρίδωνα Μαρκεζίνη για να οδηγήσει την Ελλάδα μέχρι τις εκλογές του Φεβρουαρίου του 1974. Κατά την διάρκεια του τριημέρου 15, 16 και 17 Νοεμβρίου του 1973 λοιπόν, όπως ορίζει ακόμα και η κοινή λογική, δεν υπήρχε καμία Χούντα αλλά μια μεταβατική Κυβέρνηση και όχι μόνο το Πολυτεχνείο δεν έριξε καμία Χούντα (διότι δεν υπήρχε καμία Χούντα), αλλά αντιθέτως το Πολυτεχνείο έφερε Χούντα η οποία μάλιστα εμπόδισε την πραγματοποίηση των εκλογών που είχαν προγραμματιστεί για την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου του 1974. Όπως καταλαβαίνουμε κάποιοι δεν ήθελαν να γίνουν εκλογές με τίποτα... 

 

"Ελεύθερος Κόσμος" Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 1973:

 

 

με το Πολυτεχνείο, πέρα από τις φαντασιώσεις περί "λαϊκής επαναστάσεως" (ο λαός έχει σχέση με την αριστερά όσο και ο σούπερμαν με τον Τεν Τεν), τι κατάφεραν;

Ταχυδρόμος 29.11.1973

να μην γίνουν εκλογές... έφεραν Στρατιωτικό καθεστώς δεν έριξαν.

 

 

 

 

 

 

 

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪