Πολιτική Ενημέρωση

Ιστορικό αρχείο. ΦΕΚ και ντοκουμέντα φανερώνουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων

Ρότσιλντ ΕΤΕ και 1821

Το μεγάλο παιχνίδι. Το νεοσύστατο κράτος στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ Ελληνικό κράτος

21η Απριλίου και Αριστερά

Έργα και Ημέρες. Δεδομένα που ανατρέπουν την ψευδή εικόνα που μας πέρασαν οι “δημοκράτες A.E.”

Ορθοδοξία κατά Ελληνισμού

Ο ρόλος της εκκλησίας. Μας έπεισαν ότι το ξένο είναι δικό μας και καλό και το δικό μας ότι είναι ξένο και κακό

Ριζοσπάστης 26.11.1929 για Χρυσόστομο Σμύρνης

on .

.Τον Νοέμβριο του 1929 ο Ριζοσπάστης έκανε μια χαρακτηριστική αναφορά στον Χρυσόστομο Σμύρνης. Σε αυτήν την αναφορά μπορούμε αφενός να δούμε (για πολλοστή φορά) τον ολοφάνερο ανθελληνικό ρόλο του ΑριστεροΚομμουνισμού και αφετέρου να διακρίνουμε ότι από το 1974 στην Ελλάδα κυβερνάει η ΑριστεροΚομμουνιστική πεποίθηση ακόμα κι όταν στην κυβέρνηση είναι η Δεξιά

Ριζοσπάστης:

Ριζοσπάστης 26.11.1929

κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε σε .PDF

 

Πρόκειται για Προπαγανδιστική ρητορική πολύ παλαιότερη από την ύπαρξη της αριστεράς. Η τεχνική λέει κάνω Πόλεμο στο όνομα της "ειρήνης" και ταυτόχρονα κατηγορώ τους αντιπάλους τους ως Μιλιταριστές. Θυμίζει το παλαιότερο "γύρνα και το άλλο μάγουλο" ενώ αυτοί κρατούν το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" κατηγορώντας (τους αντιπάλους τους) ως ειδωλολάτρες (Εθνικούς).

 

[λέει το κείμενο] "το πρωί της Κυριακής οι καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού ήχησαν πένθημα, δίνοντας το σύνθημα της γενικής κινητοποίησης: Πρωθυπουργός, Υπουργοί, Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Αξιωματικοί, Παπάδες, στρατός, αστυνομία, πόρνες, όλο το σκυλολόι της Μπουρζουαζίας κατέκλεισε το "ιερό" ναό. Επρόκειτο να γίνει το μνημόσυνο του "εθνομάρτυρος" μητροπολίτου Σμύρνης"

...πόρνες σκυλολόι και εισαγωγικά στο "εθνομάρτυρος"...(!)

 

[λέει το κείμενο] "Το μνημόσυνο του Χρυσόστομου του ΠΡΑΧΤΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ και ιδιαίτερα η καμπάνια που ξεσήκωσε η Μπουρζουαζία..."

...πράκτορα της Ελληνικής Μπουρζουαζίας...(!)


στην μέσα σελίδα διαβάζουμε:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε σε .PDF

  

[λέει το κείμενο] "Κων/πολις 23 Νοεμβρίου. Ο Τουρκικός τύπος σχολίασε ζωηρώς το μνημόσυνο του Χρυσόστομου παρατηρεί ότι η εξομάλυνσις των εκκρεμών ΕλληνοΤουρκικών ζητημάτων και ο τρόπος με τον οποίον γίνονται τα μνημόσυνα εις ολόκληρον την Ελλάδα εις μνήμην του Μητροπολίτου Σμύρνης Χρυσόστομου είναι ασυμβίβαστος με την προσπάθεια της συνεννοήσεως "

 

ΔΗΛΑΔΗ είναι κακοί οι Έλληνες που τιμούν αυτόν που πέθανε επάνω στα Ελληνικά Εδάφη διότι προκαλούν πρόβλημα στους καλούς Τούρκους που προσπαθούν για την ειρήνη... ασχέτως ότι ελάχιστο χρονικό διάστημα πριν με Πόλεμο οι Τούρκοι κατέκτησαν εδάφη που δεν τους άνηκαν/ανήκουν διότι τα εδάφη ανήκουν στους Έλληνες πολλές χιλιάδες χρόνια πριν την ύπαρξη Τούρκων στον πλανήτη... Για έναν περίεργο λόγο δεν τίθεται θέμα Τουρκικού Εθνικισμού ή Τουρκικής Μπουρζουαζίας ή Τουρκικού Μιλιταρισμού ή Τουρκικού Ιμπεριαλισμού... Για έναν περίεργο λόγο η στάση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με του Αλβανούς και την μεγάλη Αλβανία, τους Σκοπιανούς και την Μακεδονία, τους Βουλγάρους και τμημάτων Θράκης & Μακεδονίας, τους Τούρκους και τμήματος Θράκης και Ιωνίας κ.ο.κ.

αυτό θυμίζει σημερινές θέσεις και πρακτικές Αριστερών και Δεξιών κομμάτων με την Τουρκία και το Αιγαίο, την Θράκη και την Μακεδονία;


Δείτε ακόμα μια απόδειξη, Τούρκοι και Αριστεροί χρησιμοποιούν την ίδια επιχειρηματολογία:

 

Μην μας παρασέρνει το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είπε λόγια του αέρα. Η συγκεκριμένη τεχνική λέγεται temporary patch (προσωρινό μπάλωμα) στην ορολογία της Προπαγάνδας. Το σύστημα προσπαθεί με νύχια και δόντια να κρατήσει την κυβέρνηση ΣυριζΑνέλ για να πετύχει στόχους που καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα μπορούσε. Αυτός είναι ο ρόλος του Καμμένου σε αυτήν την αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση (και του σημερινού Δεξιού ΠτΔ φυσικά). Σκοπός να κρατήσουν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κοιμισμένη με φανφάρες και βολέματα. Ο Καμμένος τοποθετήθηκε για να παίξει ακριβώς τον ρόλο αυτόν, την βαλβίδα αποσυμπίεσης για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

για του λόγου τω αληθές:

 

 

 

 

 

 

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪